Loading color scheme

Bicicleta electrica cu instalare in 15 minute!

Bicicleta cu motor electric

Sistem 'Out-Of-the Box'

Sistemul cu pedalare asistata este bazat pe viteza de deplasare, acceleratie si panta drumului. Nivelul de asistenta se alege prin aplicatia instalata pe mobil si care calculeaza puterea necesara. Asistenta este asigurata automat atunci cand viteza de deplasare  prin pedalare atinge 5km/h si firmware-ul poate fi actualizat prin APP atunci cand este nevoie.  

Sistemul permite un montaj rapid cu un singur cablu care asigura legatura intre blocul de baterii si motorul bicicletei.

Blocul de baterii poate asigura asistenta pana la 60km / un buton pentru acceleratie /  control prin APP / sistem de urmarire anti-furt / 

 

Conectare cu un singur cablu

Instalare foarte simplu fara unelte speciale

Sistem de asistare inteligent / Configurare de eficienta ridicata / Asistenta pana la 90 km / Bluetooth 5.0 / Sistem de control prin inductie / Giroscop incorporat / Detectie inclinare panta / Utilizare de tip 'All Terrain'  / Localizare anti-furt

*Asistenta in conditiile: utilizator cu greutate 60kg, temperatura externa 25℃, fara vant, nivel de asistenta in mod manual: 50%, cauciucuri umflate corespunzator, deplasare pe sosea plata.

Convertiti doar in 2 pasi o bicicleta obisnuita intr-o bicicleta inteligenta

In general, kit-urile ebike nu sunt usor de instalat pentru ca trebuie montate o multime de componente care necesita prezenta unui specialist. Kit-ul nostru va permite sa obtineti o bicicleta electrica chiar daca nu sunteti specialist: un manual pas-cu-pas va ghideaza montajul. Aveti de parcuras doar 2 pasi:

 Pasul 1: Inlocuiti roata din fata  SPasul 2: Atasati blocul de baterii si conectati un singur cablu

 

O aplicatie dedicata va ofera o experienta ciclistica de top

Puteti utiliza APP pentru a controla rotile, actualiza firmware, seta modul de asistenta, seta nivelul de asistenta, calibra giroscopul inglobat si detecta erorile. De asemenea, puteti verifica viteza, temperatura, putere, kilometrajul, etc.

Viteza pana la 32 km/hLimita de viteza setata prin APP.

Viteza maxima definita implicit este de 25 km/h si poate fi limitata in APP la 35 km/h.

Functie de urmarire anti-furt daca ati pierdut bicicleta. Puteti anunta pierderea atunci cand bicicleta este furata.

Dupa ce ati raportat pierderea, odata ce hotul incearca sa conecteze roata la APP, sistemul va localiza telefonul mobil, va dezactiva functionarea motorului si va actualiza pozitia in server. 

Alarma pentru depasirea vitezei face ciclatul mai sigur

Puteti fixa prin APP alarma pentru depasirea vitezei. Aceasta va intra in functiune imediat ce ati depasit viteza presctisa.

Protectie la umezeala IP65

Cu un motor cu grad de protectie IP65 puteti cicla in siguranta in ploaie.